5 restaurants molt recomanables

Al Delta hi ha els millors productes per fer una cuina deliciosa. La realitat és que costa trobar un lloc on no es mengi bé en aquesta terra. Arròs, verdures i hortalises, peix i marisc, aus… són la clau d’una gastronomia que es basa en la tradició i en els sabors autèntics i és un dels màxims reclams per visitar el Delta. Nosaltres hem escollit cinc boníssims restaurants per aquesta ocasió, locals que ens asseguren productes de primera qualitat cuinats amb mans sàvies, en els que l’estada és més que agradable. Aquí teniu la nostra tria.

 

Cal Faiges

Al Poble Nou de Delta, és un dels restaurants veterans, al front hi ha Joan Faiges que afirma que cuinen ˝sempre, amb el millor producte”. Els arrossos són fantàstics i serveixen especialitats del Delta com les ortigues de mar i l’anguila elaborada a la manera tradicional. Tot i així, a Cal Faiges també aposten per nous sabors amb plats com el carpaccio  de peus de porc amb foie o la suprema de lluç amb angules. La carta de vins conté una mica de  tot, però hi predominen els vins de Terra Alta, Montsant i Priorat. Punt i a part són les postres d’elaboració pròpia, boníssimes. Cal tenir en compte també el menú diari amb una relació preu-qualitat insuperable.

Ronda dels Pins, 13
Poble Nou del Delta
Tel. 977 742 703

Lo Pati d’Agustí

L’olor de llenya surt del plat quan et serveixen l’arròs a aquest local del Poble Nou que s’ha especialitzat en paelles (marisc, verdures, carn…), tot i que a la seva carta s’hi pot trobar una àmplia oferta d’especialitats deltaiques com la coca de vidre amb anguila fumada i les ortiges de mar.  També és un lloc adequat per fer un tast de nit, torrades, entrepans i tapes acompanyades de vi de Terra Alta.

Carrer Ebre, 10
Poble Nou del Delta
Tel. 977 053 000

Nicanor

Al centre mateix de Deltebre hi ha aquesta cafeteria-restaurant que disposa d’una gran i agradable terrassa, perfecte per l’aperitiu o per un sopar a la fresca. L’interior manté l’essència dels anys seixanta, amb una decoració vintage. Són ja quatre generacions les qui han treballat en els fogons d’aquest restaurant que és obert des de 1959. De dilluns a divendres disposen d’un menú asequible que no baixa la qualitat de la seva cuina en absolut. Cuina del Delta amb aportacions contemporànies i una àmplia oferta de vins.

Carrer Major. 22
Deltebre
Tel. 977 480 062

Racó del Riu

La seva ubicació al costat del riu i amb esplèndides vistes sobre el pont Lo Passador el fan un lloc a tenir en compte, i si hi afegim una cuina ben elaborada i feta amb productes de proximitat, el resultat és més que recomanable. La carta del Racó del Riu és àmplia i conté des de les més tradicionals receptes del Delta a propostes innovadores (boníssim el “pastís tatin amb foie” ; la terrassa Miratges és una aposta perfecta per sopar amb suggerències com les hamburgueses gourmet i el menú de nit.

Avinguda Ebre, 162
Sant Jaume d’Enveja
Tel. 977 468 378

Noa

Dos joves emprenedors van obrir fa un any aquest restaurant que no ha parat de créixer gràcies a una cuina senzilla i autèntica, bon tracte i preus econòmics. A Noa destaquen els plats tradicionals del Delta, té menú diari i una àmplia oferta de plats combinats i entrepans. El local compta amb dos espais diferenciats, la cafeteria i el restaurant, on assaborir les diferents especialitats de la casa.

Avinguda Catalunya, 45
Sant Jaume d’Enveja
Tel. 678 861 123

Advertisements

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s