Lo Delta t’espera

Tornarem a agafar la bici i a recórrer els camins del Delta, a aixecar el cap i seguir amb la mirada els estols d’ocells, a passejar per les platges immenses tot deixant que l’aigua ens mulli els peus, a navegar pel riu. Tornarem a quedar amb els amics al voltant d’una bona paella, feta amb arròs, marisc, ànec i verdures del Delta i riurem amb ganes quan ens retrobem amb els paisatges estimats, la llum de l’albada i la del capvespre, el vent que ho esvaeix tot i escampa l’olor d’arròs pel territori.

Per tot això “Lo Delta t’espera”. Ho tindrem tot a punt per a quan puguem sortir de casa somrients i disposats a gaudir amb amor i respecte d’aquesta terra d’aiguamolls, ocells, riu i mar. Per que et mereixes, ens mereixem, compartir les coses bones que ens envolten, la natura en estat pur.

Lo Delta t’espera

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s