Casetes del Delta

HUTTE 1524

Vine a recarregar piles a les Casetes del Delta, viu la natura i deixa’t emportat per l’energia d”aquest territori. Envoltades d’arrossars, conviden al relax i també a viure totes les experiències que t’ofereix el Delta de l’Ebre.

Les Casetes del Delta  són dues cases que es poden llogar conjuntament o separadament, de quatre i sis places (10 places en total si es llogan juntes).
Estan situades en un dels paratges més bonics del Delta de l’Ebre, prop de Sant Jaume d’Enveja i molt a prop de Balada, al costat de l’illa fluvial de Gràcia. L’entorn és d’arrossars, horta i arbres fruiters.

Les Casetes del Delta estan amagades en la natura. En front s’hi estén l’arrossar, més enllà, el riu i l’illa de Gràcia. Fa poc aquest territori va ser qualificat Reserva de la Biosfera per les seves qualitats naturals, per ser punt de rebuda i hostalatge de milers d’aus, però també com exemple de com un entorn natural por conviure amb l’activitat humana. Al delta hi ha platges immenses on passejar, també on practicar esports nàutics. L’arròs, a més de pintar el paisatge, és font de vida per les aus que viuen al delta i pels homes que el conreen.