Empreses d’activitats

A les Terres de l’Ebre hi ha un munt de possibilitats per passar-ho millor que bé: rutes a peu, en bicicleta o a cavall; descensos pel riu en kayac; visites culturals guiades; rutes gastronòmiques; esports d’aventura… en fí, inesgotables. Per això hem excollit algunes de les empreses més serioses i professionals per ajudar-vos a organitzar la vostra estada i per a què en traieu el màxim partit. Si teniu qualsevol pregunta o necessiteu més informació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

Riu a L’Ebre

Lloguer de bicicletes i kayacs al Deltebre. Organitzen sortides a peu i en bicicleta i anades pel riu amb o sense guia. També ofereixen un servei d’assitència en totes les sortides. Amb Riu a l’Ebre pots gaudir de les nits de lluna plena navegant pel riu en kayac, i per acabar, un deliciós sopar a la vora de l’Ebre.

 

Riu a l'Ebre
Visita la web de Riu a l’Ebre

Natura i Aventura

Situada a la Ràpita, l’àmbit de Natura i Aventura és el mar i el Delta de l’Ebre. Excursions guiades en bicicleta, en 4X4, aventures en quads, paddle-surf, kayacs i canoes… aquesta empresa ofereix un ampli ventall d’experiències.

Natura y Aventura
Visita la web de Natura i Aventura

DeltaPolet

Vols conèixer l’autèntic Delta? Trepitjar un arrossar? Veure com es llança el rall? En Josep Bartomeu, Polet, coneix el Delta com ningú i és un guia excepcional capaç de mostrar la meravella natural que és el Delta de l’Ebre i el que significa ser una Reserva de la Biosfera.

 

DeltaPolet
Visita la web de DeltaPolet

 

 

Esgambi

Des d’Horta de Sant Joan, aquesta empresa proposa un munt d’activitats esportives a la natura com descobrir i recòrrer la Via Verda de Safán que uneix Tortosa i La Puebla de Híjar a través d’un antic traçat de tren en bicicleta (ofereixen lloguer i trànsfer), descens de barrancs…consulta els seus packs d’experiències.

ESGAMBI
Visita la web d’ESGAMBI

 

Gubiana dels Ports

Gubiana ofereix tota mena d’activitats pel conjunt de les Terres de l’Ebre. Estan situats a Roquetes, al peu del Mont Caro i ofereixen els seus serveis des de l’any 2001. Si voleu conèixer el món dels Templers, fer rutes amb 4×4, cicloturisme, senderisme o practicar el nòrdic walking… aquí teniu l’enllaç a la seva pàgina web.

Gubiana dels Ports
Visita la web de Gubiana dels Ports

Conficon

Visites guiades per Tortosa, una ruta teatralitzada de la mà de «Blanca, la jueva de Tortosa», descobrir el castell de La Suda, recòrrer els escenaris renaixentistes de la ciutat… i també rutes guiades pel Delta de l’Ebre, les oliveres mil·lenàries d’Ulldecona  i el seu castell, sense oblidar les coves rupestres. Amb Conficon també podreu seguir les passes de Picasso per Horta de Sant Joan i conèixer els escenaris de la Batalla de l’Ebre.

enjoyingdelta.com
Visita la web de Conficon
La jueva de Tortosa
Visiteu la web de Blanca, la jueva de Tortosa
Anuncis