Empreses d’activitats

A les Terres de l’Ebre hi ha un munt de possibilitats per passar-ho millor que bé: rutes a peu, en bicicleta o a cavall; descensos pel riu en caiac; visites culturals guiades; rutes gastronòmiques; esports d’aventura… en fí, inesgotables. Per això hem escollit algunes de les empreses més professionals per ajudar-vos a organitzar la vostra estada i per a què en traieu el màxim partit. Si teniu qualsevol pregunta o necessiteu més informació, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

 

Riu a L’Ebre

Lloguer de bicicletes i kayacs a Deltebre. Organitzen sortides a peu i en bicicleta i passejos en caiac pel riu amb o sense guia. També ofereixen un servei d’assitència en totes les sortides. Els millors consells i propostes per fer itineraris pel delta. Pregunteu per Joan o Maria José.

Riu a l'Ebre

 

Natura i Aventura

Situada a la Ràpita, l’àmbit de Natura i Aventura és el mar i el Delta de l’Ebre. Excursions guiades en bicicleta, en 4X4, aventures en quads, paddle-surf, kayacs i canoes… aquesta empresa ofereix un ampli ventall d’experiències.

Natura y Aventura

 

DeltaPolet

Vols conèixer l’autèntic Delta? Trepitjar un arrossar? Veure com es llança el rall? En Josep Bartomeu, Polet, coneix el Delta com ningú i és un guia excepcional capaç de mostrar la meravella natural que és el Delta de l’Ebre i el que significa ser una Reserva de la Biosfera.

DeltaPolet

 

Xàrter Nàutic Eli

Descobreix el Delta de l’Ebre navegant. Viatges a la carta per la desembocadura de l’Ebre. Una experiència única, contacte directe amb el mar de la mà d’una experta patrona, Eli, que coneix con ningú aquestes aigües. A bord de la Skipper Black, una llanxa amb capacitat per a 12 persones, equipada amb un motor de gran potència, es recorre el riu suaument i s’endinsa al Mediterrani a major velocitat.

Charter Nautic Eli. Delta de l'Ebre

 

Deltacleta

Aquests empresa ofereix una experiència única amb bicicleta elèctrica al Parc Natural del Delta de l’Ebre a través de rutes cicloturístiques per gaudir en família, en parella o en amics, descobrint un paisatge privilegiat minimitzant l’esforç físic.

Deltacleta

 

Rutes de Muntanya

Rutes a mida pel Delta de l’Ebre i per les muntanyes de les Terres de l’Ebre de la mà de Mingo Curto, expert guía i gran coneixedor d’aquest territori. Pels amants del senderisme.

Rutes de Muntanya. Terres de l'Ebre

Ports Experience

Vols viure una experiència única de contacte i amor amb la natura? Saps què és un Bany de Bosc? Es tracta d’una tècnica ancestral que s’ha desenvolupat en totes les cultures antigues. Des de fa dècades el govern japonès protegeix espais singulars en els boscos perquè els ciutadans puguin practicar el Shinrin Yoku, tal com ells l’anomenen. Ports Experience us acosten als boscos dels Ports per gaudir-ne i ontenir-ne els millors beneficis. També tenen propostes senderistes.

Ports Experience. Terres de l'Ebre

Esgambi

Des d’Horta de Sant Joan, aquesta empresa proposa un munt d’activitats esportives a la natura com descobrir i recòrrer la Via Verda de Safán que uneix Tortosa i La Puebla de Híjar a través d’un antic traçat de tren en bicicleta (ofereixen lloguer i trànsfer), descens de barrancs…consulta els seus packs d’experiències.

ESGAMBI

 

Poesia, Surf i Kaiak

Experiències poètiques al riu, lo delta i la mar de l’Ebre. Juan Josep Sagarra és l’ànima i el cor d’aquesta iniciativa que permet gaudir i conèixer la natura des d’un punt de vista diferent. Rutes amb poesia recitada + classes d’iniciació de surf i kaiak. Rutes per diferents indrets del delta i per a tots els nivells. Servei de guia especialitzat tot l’any.

 

Poesia surf i caiac