Qui som

El Delta és una realitat canviant que ens bressola amb el vent i les estacions, que ens conmou amb la seva llum i ens empeny cada dia a gaudir d’aquest entorn únic.

Som el Toni i l’Anna, enamorats del Delta de l’Ebre i entossudits en compartir la passió que sentim per aquesta terra. Fa anys que vàrem començar una petita aventura llogant un espai molt especial per nosaltres, la Barraca Vilbor. Aquesta petita casa construida de manera tradicional, tal i com havien estat sempre les barraques del Delta, feta amb materials del tot naturals i autòctons, va ser l’inici d’una història que a dia d’avui ens ha permès conèixer les millors persones i posar la base d’una proposta de turisme sostenible respectuós amb l’entorn i el paisatge que ens envolta.

I després van arribar les Casetes del Delta, un allotjament que es mimetitza amb els arrossars i amb una situació privilegiada que permet l’accés fàcil a tots els punts d’interès del Delta de l’Ebre. La casa és a prop del riu i allà mateix hi ha el Passeig Fluvial, un lloc fantàstic per passejar i recórrer amb bicicleta.

La necessitat de compartir la nostra visió del Delta de l’Ebre ens va fer iniciar aquest bloc que només pretén ser un reflex d’allò que ens agrada i que pensem us pot ser útil. Us oferim informació i propostes per conèixer i gaudir  –enjoying– dels paisatges singulars del Delta de l’Ebre.

Barraca Vilbor Bloc Delta de l'ebre

Esperem donar-te un cop de mà en la descoberta del Delta de l’Ebre amb els nostres suggeriments de rutes, visites, gastronomia i allotjaments i que el contingut d’aquest bloc t’ajudi a gaudir d’aquest territori que amaga moltíssimes sorpreses.

Toni i Anna