Qui som

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Som uns enamorats del Delta de l’Ebre i volem compartir la passió per aquesta terra. Per això a través d’aquest lloc us anirem oferim informació i propostes per recórrer i gaudir  –enjoying– d’un dels paisatges més atractius i singulars de Catalunya.

Per tal d’estar més a prop del Delta, us presentem la Barraca Vilbor. Una petita vivenda tradicional feta amb materials naturals procedents del paisatge que ens envolta. Amb fang, canyes, borró…  s’han aixecat aquests edificis durant segles que, originàriament, eren utilitzats per la gent de camp i pel bestiar. Des de fa unes dècades s’ha recuperat aquesta forma de vida ancestral, totalment adaptada al clima i orografia del Delta, i avui se’n pot gaudir plenament.

També us convidem a conèixer les Casetes del Delta. Un allotjament que es mimetitza amb el paisatge que l’envolta, amb una situació privilegiada que permet l’accés fàcil a tots els punts d’interès del delta. Les casetes estan situades en un dels paratges més bonics del Delta de l’Ebre, prop de Sant Jaume d’Enveja i molt a prop de Balada, al costat de l’illa fluvial de Gràcia. L’entorn és d’arrossars, horta i arbres fruiters. Des de la casa es pot anar fins al riu, situat a uns cent metres, i allà mateix hi ha el Passeig Fluvial que recorre tota la ribera des de la ciutat d’Amposta fins a la desembocadura. Un lloc fantàstic per passejar i recórrer amb bicicleta.

Gaudeix dels paisatges, de les activitats, de la gastronomia d’aquest territori que amaga moltíssimes sorpreses.

No t’ho perdis.