Paisatges d’autor

El vent, l’absència de muntanyes, l’aigua, els milers d’ocells que el sobrevolen, la seva peculiar arquitectura, l’arròs, les muscleres, el mar i el riu… són alguns dels elements que fan del Delta un lloc únic i apassionant, una gran tela on els fotògrafs troben inspiració i aconseguiexen els millors treballs.

Des d’ENJOYINGDELTA us volem apropar les imatges més belles i sorprenents d’alguns fotògrafs, professionals o aficionats, que han sabut captar aquesta màgia única que té el Delta de l’Ebre. Us deixem quatre galeries d’imatges d’aquest territori fetes per fotògrafs que admirem: Mariano Cebolla, María José Piorno, Jordi Gil Ferrer i Neus de Saavedra

Us animem a venir al Delta per a què vosaltres també pugueu gaudir d’aquests paisatges únics i d’aquesta llum tan especial.

Mariano Cebolla

És un dels fotògrafs que millor ha sabut retratar aquestes terres. Des de Deltebre col·labora activament amb el Parc Natural i és autor del llibre Delta de l’Ebre (Viena Edicions, 112 pàg. En català. castellà, francès i anglès), en el que es recullen més de cent imatges realitzades al llarg de deu anys.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 

María José Piorno

Una gran enamorada del Delta. Des de la seva pàgina de Facebook comparteix algunes de les imatges més inspirades, úniques, d’aquest lloc que la té seduïda. Fotògrafa per afició, l’experimentació i un gust exquisit són les seves grans qualitats.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Jordi Gil Ferrer

En Jordi coneix els millors indrets del Delta, la millor hora de llum i gaudeix aterrant-hi en moments intempestius. L’enamora la badia dels Alfacs i la torre de Sant Joan, i els ocells, i els camps d’arròs acabats de segar, i les platges. Tot i que no es pren la fotografia de paisatge des del punt de vista professional, el seu treball és impecable, poètic i rigorós.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Neus de Saavedra

A la seva pàgina web, Neus de Saavedra afirma «La fotografía siempre ha sido para mi algo mágico, una herramienta para poder mostrar cómo mis ojos y mi alma interpretan la luz de los maravillosos paisajes que encuentro en mi camino. Todas mis fotografías intentan transmitir una sensación, un sentimiento y espero que a nadie le deje indiferente mi trabajo». Fotògrafa professional, dóna nombrosos cursos de fotografia, us deixem una mostra del seu treball i el seu contacte.

 

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

 web de Neus de Saavavedra