No et perdis la Barraca Vilbor

Barraca Vilbor

El Delta de l’Ebre a l’hivern té un gran encant. No és verd ni daurat però la llum és magnífica i juga amb els reflexes de l’aigua dels arrossars que descansen fins a la sembra. Febrer, a més, és un bon moment per veure aus. No és dificil admirar flamencs, ànecs blancs, garsetes blanques, vernats,  fumadells, adragons… La Barraca Vilbor és un lloc perfecte per gaudir de tot aquest entorn. Amb un jardí ampli, totes les comoditats i una situació privilegiada des d’on és molt senzill arribar a qualsevol indret del Delta. Bona estada!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s