Poblenou del Delta

enjoyingdelta.com

Carrers vorejats de cases blanques, flors a dojo i altes palmeres, aquesta és la primera imatge que es té quan s’arriba al Poblenou del Delta. És una localitat de prop de 250 habitants, format per unes cent cases i que pertany al municipi d’Amposta. Està situat a uns 11 kilòmetres de la Barraca Vilbor, per la carretera TV-3404 (consulteu itinerari), envoltada d’arrossars, camps de conreu i tarongers que fa que el viatge sigui molt agradable.

La història del Poblenou del Delta és prou curiosa. Va ser creat l’any 1957 amb el nom de Villafranco del Delta per l’Instituto Nacional de Colonización, per tal d’allotjar els agricultors que anaven al Delta com a temporers. D’aquí el seu aspecte colonial. És una visita força interessant, no només perquè el poble és molt atractiu per passejar-hi, si no també gràcies a la proximitat de la llacuna de l’Encanyissada i la Casa de Fusta.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s