MónNatura Delta de l’Ebre

A uns 12 kilòmetres de la Barraca Vilbor (vegeu itinerari) podem visitar MónNatura Delta de l’Ebre, un espai pensat per donar a conèixer i difondre la riquesa i varietat d’aquest entorn natural. Us proposem doncs una visita a aquesta antiga piscifactoria que la Fundació Catalunya-La Pedrera ha recuperat i també a la bassa de la Tancada. No us perdeu la vista des del mirador.

enjoying Delta

A través de la pàgina web de MónNatura podreu saber tot el que cal sobre una forma de vida quasi extingida i descobrir  el valor natural d’aquest indret.

“Terra i aigua s’uneixen i creen un escenari propici per a la concentració d’una fauna única i variada, sobretot d’aus aquàtiques. La sal, la pesca tradicional i l’observació d’ocells són els tres grans fils conductors que mouen i condueixen MónNatura Delta de l’Ebre, format per un conjunt d’espais que dóna valor a aquest territori i a la biodiversitat que l’envolta. La Fundació Catalunya-La Pedrera, per mitjà de la seva Àrea de Territori i Medi Ambient, ha recuperat la piscifactoria de les antigues salines de la Tancada, amb una superfície de 41,2 hectàrees i posa en relleu el seu valor mediambiental a través d’un centre d’interpretació i una proposta d’activitats lúdiques i didàctiques que permeten conèixer de prop el valor d’aquesta àrea de llacunes”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s