L’aigua anega el Delta i el converteix en un mirall

Durant aquesta darrera setmana d’abril, l’aigua dels canals de l’Ebre ha anat inundant els arrossars i ara el Delta llueix una imatge ben diferent. Aquell to grisós que tot l’hivern ha caracteritzat aquest paisatge ha estat substituït pel magnífic joc de miralls que creen els reflexos del cel damunt de l’aigua. És una època molt esperada: el Delta s’omple d’ocells, es dónen les millors condicions per fer fotografies i les temperatures són agradables i suaus. Us recomanem que vingueu a conèixer el Delta en aquesta època de l’any.

Us deixem unes imatges de la fotògrafa rapitenca Mireia Canicio que mostren com és de fantàstica la llum del Delta.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s