Les Terres de l’Ebre, nova Reserva de la Biosfera

Les Terres de l’Ebre estan considerades des d’avui Reserva de la Biosfera. La funció principal dels espais qualificats amb aquesta distinció és la conservació i protecció de la biodiversitat, en especial en zones com aquest territori, on conviuen una gran diversitat d’ecosistemes tant interiors com costaners.

El Delta a l'hivern

El conjunt de territoris catalans de la conca de l’Ebre tenen 367.729 hectàrees de superfície i una població de 190.000 habitants.  Les reserves de la biosfera són llocs en què, en concertació amb les poblacions locals, s’apliquen pràctiques innovadores per conciliar l’activitat humana i la conservació del medi ambient.

Tant de bó aquesta declaración impedeixi en el futur nous intents de transvassar l’aigua de l’Ebre.

Un comentari Digues la teva

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s