Les Casetes del Delta, excepcionals.

Vine a recarregar piles a les Casetes del Delta, viu la natura i deixa’t emportar per l’energia d’aquest territori. Envoltades d’arrossars, conviden al relax i també a viure totes les experiències que ofereixen les Terres de l’Ebre.

enjoyingdelta.com

Les Casetes del Delta  són dues cases que es poden llogar conjuntament o separadament, de quatre i sis places. Estan situades en un dels paratges més bonics del Delta de l’Ebre, prop de Sant Jaume d’Enveja i molt a prop de Balada, al costat de l’illa fluvial de Gràcia. L’entorn és d’arrossars, horta i arbres fruiters.

Les Casetes del Delta estan amagades en la natura. Davant s’hi estén l’arrossar, més enllà, el riu i l’illa de Gràcia. Fa poc aquest territori va ser qualificat Reserva de la Biosfera per les seves qualitats naturals, per ser punt de rebuda i hostalatge de milers d’aus, però també com exemple de com un entorn natural pot conviure amb l’activitat humana. Al delta hi ha platges immenses on passejar, també on practicar esports nàutics. L’arròs, a més de pintar el paisatge, és font de vida per les aus que viuen al delta i pels homes que el conreen.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Us convidem a conèixer aquest territori des de les Casetes del Delta. Un allotjament que es mimetitza amb el paisatge que l’envolta, amb una situació privilegiada que permet l’accés fàcil a tots els punts d’interès del delta. Gaudeix dels paisatges, de les activitats, de la gastronomia d’aquest territori que amaga moltíssimes sorpreses.