Melmelada de figues

Com cada any, hem agafat la bicicleta per fer la nostra collita habitual de figues. Malgrat les pluges abundants del final de l’estiu i que les temperatures no han estat massa altes, hem aconseguit omplir una bona cistella per fer-ne confitura. Aquesta és la recepta.

enjoyingdelta.com

Ingredients

  • 1kg de figues
  • 250 gr de sucre morè
  • el suc de mitja llimona
  • un tros de pell de llimona
  • 1 branca de canyella

 

Com la fem

Tallem les figues a trossos sense pelar-les i traient la cueta. Les posem a l’olla i hi barregem el sucre i el suc de la llimona i ho deixem reposar unes tres hores. Després afegim la pell de la llimona i la branca de canyella i ho posem tot al foc. Ho courem una mitja hora. Deixem que es refredi una mica i posem la melmelada als pots de vidre que bullirem al bany maria.

Un comentari

Els comentaris estan tancats.