El Delta, un estany immens

El mes d’abril marca un canvi importantíssim en el paisatge del Delta de l’Ebre, obren les aigües i tot el territori queda anegat d’una capa d’aigua de poc més de trenta centímetres de profunditat. La llum, els ocells, la màgia omplen cada racó d’aquesta terra, és l’inici del cicle de l’arròs, aviat els brots verds despuntaran per tota la superfície, serà ben aviat. Mentrestant, gaudim d’aquest enorme mirall que fa que tot es vegi més bonic encara.

Us deixem algunes de les imatges més espectaculars que ens han arribat. Animeu-vos a venir al Delta i fer les vostres pròpies fotografies.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s