El Delta que estimo

El cel clar i blau, els treballs de l’arròs, el sol fonent-se, els flamencs mandrosos a la llacuna, un estol de capons reials solcant el cel, l’arribada del blauet, bernats i garcetes prenent el sol, llargues passejades en bicicleta, el riu ample i majestuós, les platges inacabables, els arrosars de colors canviants, el vent poderós del mestral, les migdiades al sol, una paella sota el rafal… Aquest és el delta que estimem i volem conservar.

Advertisement

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s