Passeig Fluvial

Una de les passejades més boniques i senzilles que es poden fer des de la Barraca Vilbor és el recorregut pel passeig fluvial. Hem d’agafar les bicicletes –també es pot fer a peu– i anar cap al centre de Sant Jaume. Un cop al carrer Major s’ha de seguir fins al riu Ebre, no hi ha pèrdua. Des d’allà podem agafar el passeig cap a la desembocadura, és a dir cap a la dreta, o bé anar riu amunt cap a Amposta. Totes dues direccions són recomanables. Hi trobarem boscos de ribera, tota mena de vegetació mediterrània i amb sort podrem veure estols d’ocells fent acrobàcies al cel. La durada de l’excursió la podeu decidir vosaltres.

 

Passeig fluvial

Distància: Un cop s’arriba al pont de Lo Passador, que comunica Sant Jaume amb Deltebre, es pot seguir pel Passeig Fluvial durant 8,7 km fins a l’illa de Buda . El primer tram és asfaltat. Els últims 7 km són per una pista de terra. Trobareu bancs, un parc infantil, alguna zona de pícnic, així com panells informatius sobre la fauna i la flora de la zona. En arribar a l’illa de Buda haureu de tornar enrera.

Durada: anada i tornada, aproximadament 3 hores

Recomanacions especials: No oblideu agafar beguda i alguna cosa per menjar. No hi ha cap font pel camí, ni cap lloc per comprar menjar.

Si és estiu, porteu barret i protecció solar.

Poseu-vos repel·lent contra els mosquits.

Porteu el telèfon mòbil per si punxeu la roda de la bicicleta o teniu algun problema.

Dificultat: baixa

Sant Jaume Turisme

Passeig Fluvial
Paseiog Fluvial

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s