Casa de Fusta

Casa de Fusta
Casa de Fusta
Casa de Fusta
Museu Ornitològic i Centre d’Informació

Situada a poc més de deu kilòmetres de la Barraca Vilbor, es tracta d’una de les construccions més emblemàtiques del Delta de l’Ebre. Actualment acull el Centre d’Informació del Parc Natural del Delta de l’Ebre. Allà us poden recomanar itineraris, dir-vos quin són els espais més destacats i les activitats que es poden realitzar a la zona, també ofereix diverses publicacions i materials d’interès pel visitant. En una de les estances del centre hi ha el museu ornitològic, una col·lecció representativa de les espècies d’aus que viuen al Delta de l’Ebre. Hi ha 182 exemplars de 134 espècies diferents que mostren les peculiaritats de cadascun dels ecosistemes deltaics.

La Casa de Fusta es va construir a finals dels anys 20 del segle passat per allotjar un grup de caçadors que solien visitar aquestes terres atrets per la immensa varietat i quantitat d’aus que sempre hi ha hagut al Delta.

Ben a prop de la Casa de Fusta hi ha l’Encanyissada, la llacuna més gran del Delta. Des del mirador s’observa la riquesa dels paisatges de la zona així com l’abundància d’aus que cada any hi nidifiquen. La llacuna es pot visitar amb barques de perxar que es lloguen al peu del mirador.

Mirador de l'Encanyissada
Vista des del Mirador de l’Encanyissada
L'Encanyissada
L’Encanyissada, barques de perxar

Just al costat, al restaurant L’Estany hi podeu tastar els plats tradicionals del Delta. També es pot visitar l’agrobotiga del Parc Natural –on venen tota mena de productes autòctons– ubicada en una barraca de nova construcció.

Agrobotiga
Agrobotiga a la barraca del Parc Natural

Tel: 977 261 022

Adreça: Partida de la Cuixota, s/n ( Llacuna de l’Encanyissada-Poblenou del Delta). Amposta

Com anar

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s