Una nova guia sobre les Terres de l’Ebre

«Un viatge pel singular paisatge de les terres del sud de Catalunya, recentment declarades reserva de la biosfera, i pel seu patrimoni». Cossetània Edicions  ha editat una nova guía molt útil per a recòrrer les Terres de l’Ebre, des del Delta fins al massís dels Ports. L’autor és Jordi Bastart, un expert periodista de viatges, col·laborador habitual de La Vanguardia, del programa radiofònic de viatges Gente Viajera, i autor de diverses guies.

A la guia Terres de l’Ebre trobareu tot el necessari per conèixer aquest territori del sud de Catalunya, que es vertebra al voltant del riu Ebre i presenta una geografia molt variada, des de les muntanyes del massís d’Els Ports fins a la plana del Delta, passant per la vall de l’Ebre i el territori de vinyes i oliveres que s’estén al nord, entre les serres de Pàndols, Cavalls i la Fatarella. La guia mostra el valuós patrimoni monumental i natural, ofereix itineraris per fer a peu, recull referències sobre castells i coves naturals, productes i gastronomia, platges i allotjaments destacats.

És una bona eina per endur-vos quan viatgeu  per aquest destí singular i ple d’encant.

Guía de Turisme
 Les Terres de l’Ebre: Guia turística
Jordi Bastart i Cassé
Pàgines: 120
Nombre d’il·lustracions: 111
Format: 12 x 22,5 cm
Preu: 13,90 euros

D’altra banda la mateixa editorial Cossetània té altres llibres sobre les Terres de l’Ebre. Nosaltres en recomanem dos més.

Receptes tradionals
La cuina de les Terres de l’Ebre
Receptes tradicionals del Baix Ebre, del Montsià i de la Terra Alta
M. Carme Queralt Tomas
Pàgines: 144
Preu: 11,90
Una guía útil i divertida
Excursions amb nens per les Terres de l’Ebre
Barbara Vastenavond i Rafael Servent Arracó
Pàgines: 60
Preu: 9,95

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s