La gran qualitat de l’arròs del Delta

L’arròs del delta rep un important premi internacional que  demostra la gran qualitat d’aquest producte.

Arròs Illa de Riu

L’arròs Illa de Riu va rebre el passat mes de maig un important reconeixement internacional, el premi Superior Taste Award 2013 que atorga l’International Taste & Quality Institute (ITQI), una organització independent formada per xefs i sommeliers d’arreu del món que es dediquen a avaluar i promocionar els consum de productes alimentaris i begudes de qualitat. L’Illa de Riu ha estat l’únic arròs europeu que en aquesta edició dels premis Superior Taste Award ha rebut aquest reconeixement. A l’acte celebrat a Brussel·les hi havia un total de 480 participants que portaven propostes d’un total de 49 països. En aquests moments al Delta de l’Ebre s’està produint un arròs de primera qualitat, amb unes mesures agroambientals molt exigents que no existeixen en altres llocs del món.

Un comentari Digues la teva

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s