En veler per la Badia dels Alfacs

enjoyingdelta

Una de les experiències més grates que es poden tenir a la mar de l’Ebre és navegar a bord d’un veler a través de la badia dels Alfacs. Les sensacions de solcar a vela aquestes aigües tranquil·les amb el Butterfly, un veler històric bellíssim guiat pel capità Lucas Samo, permet conèixer un dels paratges més emblemàtics del Delta de l’Ebre i alhora gaudir d’un dia formidable que culmina a la posta de sol.

Butterfly Charter 

Durant la navegació es costegen les platges de Sant Carles de la Ràpita, s’atravessa la badia contemplant els vivers de musclos i s’arriba a les Salines de la Trinitat. Després, un bany a alta mar on nedar i relaxar-nos amb la brisa i el so de les ones. Durant el recorregut es poden observar els flamencs de la Punta de la Banya. 

El millor moment de la travessia és al capvespre, quan el sol comença a amargar-se darrera del Montsià. Les aigües es calmen, una llum tènue s’escampa arreu i produeix una atmòsfera de sommi. Aleshores, nomes amb el soroll del xipolleig de mar trencant al casc de l’embarcació, es produeix l’hora màgica.

 

El Butterfly és un veler clàssic construït a Formosa fa més de 30 anys i que va ser completament restaurat ara fa uns set anys.

enjoyingdelta.com

Veler apte per a nens, gent gran i minusvàlids.

Totes les excursions són amb patró.

Les excursions es poden combinar amb les diferents propostes gastronòmiques com una degustación de pica-pica de productes típics de la zona o de marisc local ( tapes de musclos, tallarines i llagostins acompanyat de cava o vi).

Estació Náutica de La Ràpita