Arriben les festes de la plantada

El proper cap de setmana comencen  a tot el Delta de l’Ebre les festes en que les feines tradicionals de l’arròs són les protagonistes. Sant Jaume d’Enveja, el dia 29, és el primer poble on se celebren (adjuntem el calendari de les següents a Deltebre, Amposta, Riet Vell… ). Vine a conèixer com es treballava la terra fa anys, quans els plantadors entraven al quadro enfangat i plantaven les garbes amb les mans i, si vols, pots provar de fer-ho tu mateix. A més, hi haurà música tradicional de jotes i degustació de dolços típics de les Terres de l’Ebre, paracotes i cócs amb mistel·la.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s