A Buda

Cada any pels volts de Sant Pere es fa una romeria a l’Illa de Buda. Només en aquest dia de l’any l’entrada a aquest espai natural es lliure i per tant és una ocasió única per contemplar els majestuosos eucaliptus centenaris, les basses del Calaix Gran i el Calaix de Mar, hàbitat de nombroses colònies d’ocells, i els magnífics cavalls blancs de la Camarga que corren en llibertat per l’illa.

A més, el dia de la romeria a Buda és una festassa, hi ha qui arriba a peu –aquest any la caminada comença al sifó de Buda– altres, a cavall, i molts acampen la nit abans a la platja de Migjorn on hi ha organitzades un munt d’activitats.

Aquí teniu l’enllaç amb tot el que està previst per aquest cap de setmana.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s