Les Rutes dels Colors

Les Rutes dels Colors són tres rutes que recorren el municipi de Sant Jaume d’Enveja i passen per alguns dels indrets amb més interès històric, tradicional i paisatgístic. A través d’aquests tres itineraris podreu descobrir un territori ple de petites històries, de paisatges sorprenents i de costums i tradicions, moltes de les quals encara perduren.

Es poden fer en bicicleta o a peu, tenen desnivell 0 i transcorren pel carri bici (o camí de sirga), tot i que alguna d’elles passa per trams compartits amb vehicles. La senyalèctica es basa en tres colors: groc per la ruta del Joprnal del Pagès; blava, per la del Vapor Annita; y verda per la que porta fins a l’illa de Buda.

Blava

Groga

Verda

Més informació Sant Jaume Turisme

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s