Compartint moments fantàstics

Tot va començar com un joc, un joc de complicitat entre els hostes que vénen a la Barraca Vilbor i nosaltres.

Ens fem una foto divertida en què surti la barraca?

Sí, si us plau, i ens l’envieu.

Poques coses resulten més satisfactòries que rebre respostes com aquestes imatges divertides que mostren com s’ho passa de bé la gent a la Barraca Vilbor, com gaudeix de l’entorn, dels esmorzars a sota el rafal, de les nits estelades del Delta de l’Ebre escoltant com rauquen les granotes…

La barraca Vilbor no és un allotjament convencional, té caràcter, és acollidor, parla de les tradicions del Delta, mostra com es vivia en aquestes terres, et posa en contacte amb el territori i, a més, procura un estil de vacances sostenible.

Tenim cura del nostre entorn i creiem que una altra realitat és possible. Els llençols de la Barraca Vilbor es renten amb sabó ecològic i ho fem en una empresa d’economia social. Tots els llums de l’interior i l’exterior són led. Reciclem tot allò que no poden reutilitzar i minimitzem tant com podem les deixalles. Col·laborem en campanyes del territori per tenir un delta més net en el que la natura sigui primordial, es facin conreus respectuosos i es valori el producte de proximitat conreat o elaborat amb criteris de sostenibilitat. I estem acreditats a la Carta Europea de Turisme Sostenible que atorga la federació Europarc.

Per tot això diem que la barraca és diferent, un petit racó de món en mig d’arrossars que espera que vinguis a gaudir-ne.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s