Baldanes d’arròs

Aquesta especialitat del Delta de l’Ebre és una mena de botifarró de color negre vermellós que es fa amb sang de porc, cotnes, arròs, cansalada, pebre i sal i, de vegades, pinyons. És tan popular que fins i tot, s’organitzen baldanades a diverses poblacions de les Terres de l’Ebre.

És ideal per menjar a l’hivern. Fregides , a la brasa, a la planxa, acompanyades d’ous ferrats i cansalada… les baldanes són simplement delicioses. També es mengen en preparacions tradicionals com l’olla barrejada.

enjoyingdelta.com
Una especialitat del Delta de l’Ebre

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s