Natura y Aventura

Imagineu-vos conèixer les Terres de l’Ebre des d’una perspectiva diferent. Fent kayak pel riu o per les llacunes, barranquisme pels Ports, recorrent el Delta amb quad… i descobrint aquest territori amb un punt d’aventura. Per això us proposem que visiteu el web Natura i Aventura, on trobareu moltíssimes propostes per recórrer i visitar el Delta de l’Ebre. Són activitats que s’adapten a tots el gustos, es poden fer en família, amb grups d’amics, en parella… Animeu-vos!!! Una bona opció si us esteu a la Barraca Vilbor.

enjoyingdelta.com
http://www.naturayaventura.com

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s