Vine al Delta a la tardor!!!!

Arriba la tardor i el Delta canvia de colors i de paisatge. La tardor és un magnífic moment per visitar aquest territori d’arrossars. El camp bull d’activitat, comença la sega. Es pot participar en les festes que recreen i recorden les antigues feines del camp, quan els pagesos ho feien tot a mans i se sentien els sons de les jotes a les festes que celebraven la fi de l’any natural de l’arròs.

Jordi Gil Ferre

 

Festa de la sega. 21 de setembre de 2014

Tardor també és temps d’aus. L’hivern del nord és molt llarg i fred i les migracions comencen. Només cal que alçar el ulls. Darrera dels tractors, infatigables estols d’ocells busquen l’aliment i composen una de les imatges més peculiars del delta.

 

I el menjar. Un altre bon motiu per decidir visitar el delta els mesos de tardor. A més de la gastronomia excel·lent que durant tot l’any se serveix als restaurants de la zona, ara s’hi afegeixen els gustos tardorencs del codony, el gínjol, la carbassa, els bolets… que animen els guisats tradicionals.

 

 I tot això ho podeu gaudir des de la Barraca Vilbor i les Casetes del Delta, dos allotjaments totalment integrats en la natura que garanteixen el descans i la tranquil·litat. La seva excel·lent ubicació facilita el coneixement del Delta de l’Ebre i després d’un dia de descobriments, la tornada a la casa, equipada amb totes les comoditats, àmplia i acollidora, és converteix en el moment més esperat.

 

Us esperem al delta. Benvinguts a la Barraca Vilbor i a les Casetes del Delta.

www.casadeldelta.com

www.casesdeltaebre.com

www.enjoyingdelta.com

Anuncis