Vine al Delta a la tardor!!!!

Amb la tardor el Delta de l’Ebre es converteix en un espectacle de llum, colors i paisatge. És un magnífic moment per visitar aquest territori d’arrossars, de cels pictòrics, estols d’aus infinits. Amb la sega acabada, els camps enfangats esdevenen uns despensa inacabable pels milrs d’ocells que en aquests mesos sobrevolen i reposen al Delta. Rutes en bicicleta, passejos per platges desertes, descobertes gastronòmiques son alguns dels alicients que ofereix el Delta, amb temperatures suaus i tranquilitat absoluta.

Delta de l'Ebre, turisme sostenible

Tardor és temps d’aus. L’hivern del nord és molt llarg i fred i les migracions comencen. Només cal que alçar el ulls. Darrera dels tractors, infatigables estols d’ocells busquen l’aliment i composen una de les imatges més peculiars del delta.

 

I el menjar. Un altre bon motiu per decidir visitar el delta els mesos de tardor. A més de la gastronomia excel·lent que durant tot l’any se serveix als restaurants de la zona, ara s’hi afegeixen els gustos tardorencs del codony, el gínjol, la carbassa, els bolets… que animen els guisats tradicionals.

 

I tot això ho podeu gaudir des de la Barraca Vilbor i les Casetes del Delta, dos allotjaments totalment integrats en la natura que garanteixen el descans i la tranquil·litat. La seva excel·lent ubicació facilita el coneixement del Delta de l’Ebre i després d’un dia de descobriments, la tornada a la casa, equipada amb totes les comoditats, àmplia i acollidora, és converteix en el moment més esperat.

 

Us esperem al Delta. Benvinguts a la Barraca Vilbor i a les Casetes del Delta.

www.casadeldelta.com

www.casesdeltaebre.com

www.enjoyingdelta.com