Benvinguts a Pagès!!!!

Vols saber com es conreua l’arròs? Quins són els productes típics del Delta de l’Ebre? Conèixer una olivera mil·lenària que encara produeix oli? Arriba el cap de setmana de Benvinguts a Pagès. Els dies 1 i 2 de juny tothom té l’oportunitat de gaudir del territori des d’un punt de vista diferent, explorant les instal·lacions agropecuàries, parlant amb els pagesos i productors, allotjant-vos en cases de pagès i en habitatges singulars.

Benvinguts a Pagès

Això és el que podeu fer a la Barraca Vilbor i a les Casetes del Delta.  Dos allotjaments totalment integrats en l’entorn del Delta de l’Ebre, el lloc perfecte per passar un cap de setmana farcit d’activitats a les Terres de l’Ebre on tindreu l’oportunitat de dur a terme activitats tan apassionats com aquestes.

D’altra banda, des de Benvinguts a Pagès es proposen activitats i rutes interessants per recórrer els racons més especials i visitar diferents productors d’oli, fruita, arròs, marisc…

 

T’esperem!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s