Activitats a mida a les Terres de l’Ebre

Voleu saber quines activitats es poden fer al Delta i a les Terres de l’Ebre? Cases del Delta i Enjoyingdelta us ofereixen un servei d’assessorament personalitzat per a què organitzeu la vostra estada a les Terres de l’Ebre. Rutes, excursions, museus, restaurants… tenim abundant informació sobre totes les possibilitats turístiques d’aquest territori. Si ho desitgeu us podem dissenyar les activitats a mida, només cal que ens feu arribar quins són els vostres interessos (a peu de pàgina trobareu un formulari de contacte).

Sortides gastronòmiques. Sabem quins són els millors productes d’aquestes terres i on trobar-los. També us podem explicar a quins llocs els preparen millor.

Sortides culturals. Les Terres de l’Ebre tenen un patrimoni artístic, històric i cultural molt important. Cal conèixer les arrels d’aquest territori, el seu passat, la seva tradició rural, l’artesania que ha arribat fins els nostres dies, les seves especificitats territorials.

Natura a dojo. Hi ha una gran varietat de paratges a tot el territori. Des de les terres planes del Delta, les seves platges immenses fins a les muntanyes dels Ports, passant per tota la ribera del riu, els paisatges de secà i els camps de vinyes de la Terra Alta. Cal acotar els kilòmetres que vulgueu fer i triar la ruta que més us escaigui, com un vestit a mida. Què voleu conèixer? Una mica de tot? Deixeu-nos-ho a les nostres mans.

I les aus? El delta és lloc de pas i llar de flamencs, ànecs i una gran varietat d’espècies d’aus. Cada any, en el seu periple migratori, ofereixen un magnífic espectacle. Us ho perdereu?

Esport i aventura. Anar amb caiac pel riu, gaudir del vent a la platja del Trabucador o de la Marquesa fent wind-surf, fer descens de barrancs… les Terres de l’Ebre són un territori que cal experimentar. Per això et proposem els millors professionals per acompanyar-te en aquesta magnífica aventura.

Rutes en bicicleta. Et podem indicar els millors itineraris o, si ho prefereixes, posar-te en contacte amb les empreses que organitzen rutes guiades per la zona.

Una mica de cada cosa. Per què no? Cultura, natura, aventura, gastronomia formen un conjunt perfecte. Si ets dels que els agrada la varietat, diga’ns que t’agradaria fer i nosaltres et farem arribar les nostres propostes.

Contacta amb nosaltres i t’assessorarem.

Un comentari Digues la teva

  1. Marta Pregonas ha dit:

    Hola, som una família de 4 amb dos nois adolescents de 14 i 16 anys. Estarem una setmana a una de les casetes del delta, aquest agost. Ens agrada fer activitats i venim a conèixer el Delta. Bici, caiac, platges, cultura, menjar…una mica tot. Sobretot a disfrutar. Què ens proposeu? Voldríem llogar bicis per no haver de portar les nostres però no sé si és necessari tots els dies…
    Gràcies

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s