DeltaPolet, el Delta més autèntic

Tothom al Delta de l’Ebre coneix a Josep Bertomeu, Polet. Ell té una manera diferent de mostrar aquesta terra, des de l’experiència i el respecte per l’entorn, des del seu coneixement profund  i de les persones que hi viuen. Per això recòrrer el Delta guiats per Polet es converteix en una descoberta. A la seva página web, es pot consultar el ventall d’activitats que proposa Deltapolet, l’empresa familiar que gestiona i dur a terme les propostes.

En Polet coneix com ningú aquest territori i per tant sap els millors indrets per veure aus, les hores del dia més adequades, et pot explicar tot el que cal saber de l’arròs, de la pesca i de la vida al Delta; també sap tota mena de llegendes i històries i explica i transmet amb virtuosisme aquesta cultura ancestral i arrelada a la terra.

DeltaPolet

Us deixem una de les seves iniciatives més innovadores, l’arròsvolució, que es dur a terme a Riet Vell, un indret magnífic que val la pena visitar.

L’arrosvolució 000 / 0 carburants / quilòmetre 0 / 0 químics.

«Arròs cultivat 100% de manera tradicional.

El que pretenem amb aquest servei és per una part un turisme cada cop més sostenible que garanteixi la supervivència i millora dels ecosistemes del Delta, i per un altra donar a conèixer els productes locals produïts de manera ecològica o tradicional per motivar a la resta de productors a que apostin per aquest tipus de cultiu.

El consum responsable i la combinació d’ecologia, producció agroalimentària i turisme poden ser el principi d’una nova manera de fer les coses».

 

DeltaPolet

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s