Experiències gastronómiques amb Lo Riu

Turisme i experiències gourmet és el que proposem des de Lo Riu, una nova aposta de Joan i Eva que porten gairebé quinze anys donant a conèixer el territori del Delta i les Terres de l’Ebre a través de les seves botigues i del seu saber.

Volem donar a conèixer la cultura, la tradició i en especial la gastronomia d’aquestes terres que ens donen uns productes agroalimentaris d’una qüalitat excel·lent i reconeguts arreu del món. Els arrossos del Delta de l’Ebre, els vins, la mel, el marisc de les badies, els olis, una llarga llista de productes que ens dóna aquesta terra i que donem a conèixer tota la seva traçabilitat per mig de packs i experiències gourmet que hem preparat, donem a conèixer la seva transformació, el·laboració i empaquetatge. Lo Riu, Joan i Eva

Els packs Arròs, Vi, Oli i Marisc consisteixen en una visita als llocs productors de les excel·lències gastronómiques que culmina amb un àpat en el que la matèria culinària triada és la proptagonista. Les sortides compten amb guia i reputats restaurants que satisfan els paladars més exigents.

Entra en un arrossar, aprèn com es fa l’arròs

Visita una bodega, olora el most i gaudeix d’un bon vi

Abraça una olivera milenaria i tasta un oli dens i saborós

Has estat mai en una musclera? Els musclos tenen un gust únic si es menjen al mig del mar

Web de lo Riu Turisme i experiències gourmet al Delta de l’Ebre