La Botiga de l’Ebre

Què tenen en comú l’oli, el vi, l’arròs, les confitures, la mel, la sal…? Són productes de les Terres de l’Ebre i tots ells es distingeixen per la seva autenticitat, qualitat, acurada elaboració i presentació. Fa un parell d’anys va obrir al mercat municipal de La Cava (Deltebre) una petita botiga on només venen productes de les Terres de l’Ebre. Vanessa i la seva mare Pepita ofereixen un amplíssim ventall de mercaderies, totes autòctones, presentades amb delicadesa i gust. A la Botiga de l’Ebre, a més d’aquirir delicatessen locals, podreu encarregar lots i detalls per regalar.

També podeu adquirir els seus productes a la botiga online:

botigadelebre.com

L’assortiment és molt ampli, l’aposta per la qualitat, òbvia, i el tracte personal exquisit.

Una recomanació d’Enjoyingdelta, aneu a donar-hi un cop d’ull.

Botiga de l’Ebre
Recinte del Mercat de La Cava
Deltebre
Tel. 646 032 628
Obert de 9 a 13’30